Impressie

Gastvrijheid én gezelligheid

Swing Gouda staat voor gastvrijheid én gezelligheid. Vanaf het verwarmde terras heb je uitzicht op het historische Oude Stadhuys van Gouda. Het is de plek waar je zeven dagen in de week en de hele dag door terecht kunt voor een Gouds genietmomentje. 

Elke weekend kun je je ideale avond uit beleven. Drink een cocktail bij Dependance, zing mee met je favoriete guilty pleasure gespeeld door de beste pianisten & drummers of swing tot in de late uurtjes met één van onze DJ’s! 

Music

Iedere vrijdag- en zaterdagavond kun je swingen tijdens live muziek in de vorm van een interactieve piano show onder leiding van de beste pianisten en drummers uit ons land

Food & Drinks

Begin je dag met een lekker kopje koffie met gebak of een ontbijtje, smul van een Gouds 12 uurtje, sluit je middag af met een verrassend biertje of dineer met onze signature Swing Steak

Cocktailbar

Naast Swing vindt je Cocktailbar Dependance. Het is de plek om te genieten van goed verzorgde cocktails in het weekend, zelf te gaan shaken tijdens een workshop of te gebruiken als eventlocatie.

Terras

Plof neer op ons vernieuwde en verwarmde terras. Met uitzicht op de Markt en het oude stadhuis, maakt dit één van de gezelligste en leukste plekjes van Gouda!

Deze website maakt gebruikt van cookies zodat je de beste ervaring hebt op onze website!