Eventlocatie

Dependance Logo cocktailbar

Dependance Bar & Cocktails

Maak kennis met Dependance, een tropische en chique eventlocatie direct aan de markt in het centrum van Gouda. Het is de ideale locatie voor bedrijfsuitjes, borrels, recepties en verjaardagen om een goed georganiseerd feestje te vieren! 

Trek je stoute schoenen aan en zoek niet verder, want deze ruimte is geschikt voor zowel grote groepen als kleine gezelschappen.

Dependance cocktailbar borrel vrijmibo cocktails cocktailkaart nederland hotspot

Eventlocatie

Dependance is de ideale locatie om jouw (privé) event te houden. Van over de top bedrijfsfeestjes tot gezellige borrels en van chique verjaardagen tot interessante meetings. Voor elke gelegenheid hebben we gave mogelijkheden om jouw event tot een succes te maken!

Impressie

Voor een nog betere impressie, volg Dependance op Instagram! Voor de beste impressie ben je natuurlijk van harte welkom op Markt 25.

Bachelor Party's

Dependance en Swing zijn de perfecte combinatie voor een compleet vrijgezellenfeest.
Begin de avond met het shaken cocktails in Dependance tijdens een cocktailworkshop. Daarna schuif je aan tafel voor een swingend diner in Swing. Tijdens het diner zing je mee met je favoriete guilty pleasures van onze pianisten en drummers. Sluit de avond dansend af op de tunes van onze DJ's.

Op zoek naar een locatie voor jouw event?

Of heb je vragen en wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Contactformulier

Deze website maakt gebruikt van cookies zodat je de beste ervaring hebt op onze website!