Cocktailworkshop

be a bartender for a day

Altijd al wel is willen weten hoe je zelf cocktails kunt bouwen, shaken, stirren en pouren? Tijdens de cocktailworkshop leert onze cocktailexpert jullie alle interessante weetjes, tools en technieken die je nodig hebt tijdens het shaken van je favoriete cocktails. Kortom, ideaal voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten.

Dependance cocktailbar borrel cocktailworkshop mixologist hotspot nederland gouda pornstar martini

Cocktailworkshop

Tijdens de cocktailworkshop wordt je in 1,5 uur omgetoverd tot een beginnend cocktailexpert!

Onze bartender begint met de uitleg van alle belangrijke tools en technieken die je nodig hebt om een cocktail te maken. Vervolgens ga je samen met onze bartender verschillende likeuren proeven. Dit is belangrijk om de ideale match van smaken in een cocktail te kunnen bepalen. Dan is het tijd om je eigen cocktails te gaan shaken (én drinken)!

Een cocktailworkshop boeken?

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Cocktailworkshops zijn te boeken vanaf 8 personen. Alleen buiten openingstijden van de cocktailbar mogelijk.

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Cocktailworkshops zijn te boeken vanaf 8 personen. Alleen buiten openingstijden van de cocktailbar mogelijk.

Compleet vrijgezellenfeest

Cocktails én live muziek is de ideale combinatie voor een compleet vrijgezellenfeest.
Begin de avond met het shaken cocktails in Dependance tijdens een cocktailworkshop. Daarna schuif je aan tafel voor het diner in Swing. Tijdens het diner zing je mee met je favoriete guilty pleasures van onze pianisten en drummers. Sluit de avond dansend af op de tunes van onze DJ's.

Dependance
Bar & Cocktails

Naast de cocktailworkshops, is Dependance de ideale plek om te bezoeken als cocktaillover. Cocktailbar Dependance is ingericht om elkaar na een drukke werkweek te ontmoeten in een ontspannen en ongedwongen sfeer, De cocktailkaart bestaat uit onmisbare klassiekers en originele signatures gemaakt met verse en duurzame ingrediënten.

Stap binnen in ons tropische en chique interieur en geniet van heerlijke zomerse deuntjes terwijl je sipt van je nieuwe favoriete cocktail.

Openingstijden Cocktailbar

Vrijdag      18:00 – 00:00 uur
Zaterdag   18:00 – 00:00 uur

Cocktailbar Dependance Gouda tropische cocktails

Impressie

Voor een nog betere impressie, volg Dependance op Instagram of TikTok! Voor de beste impressie ben je natuurlijk van harte welkom op Markt 25.

Deze website maakt gebruikt van cookies zodat je de beste ervaring hebt op onze website!