Dansen

Altijd in voor een feestje

Elk weekend kun je bij ons van een swingende avond uitgaan genieten! Van dineren tijdens een live optreden tot gezellige stapavonden met de beats van lokale DJ’s. Jij en je gezelschap hoeven je geen moment te vervelen!

Ideaal voor een vrijgezellenfeest, avond uit met de vriendengroep óf als bedrijfsuitje!

live muziek dj glenn martin swing gouda live muziek uitgaan gouda

Dinnershow

Iedere vrijdag- en zaterdagavond kun je swingen tijdens een interactieve piano show met de beste pianisten en drummers uit ons land. Ze spelen al je verzoekjes van de sixties tot top hits van nu. ‘Jij vraagt, wij spelen’ is dan ook het motto!

Uitgaan in Gouda

Elk vrijdag en zaterdag kun je tot in de late uurtjes gezellig uitgaan en swingen op de beats van lokale DJ’s. 

Cocktails at Thursday

Ook op donderdag kun je bij Swing terecht voor een drankje en gezelligheid! Elke donderdag bestel je twee cocktails voor € 15!

Jazz on sunday

Ook op zondag kun je je dance moves uit de kast halen! Elke kwartaal treedt onze huisband Swing Twice op met de meest swingende jazz muziek. Bekijk de agenda voor de volgende editie!

Je eigen feestje vieren?

Zoek jij een locatie om je verjaardag, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje te vieren? Voor iedere gelegenheid hebben we de perfecte opties voor jou! Van een groepsdiner, meezingen met de interactieve pianoshow en afsluiten met een stapavond tot je eigen privéfeestje met al je wensen in Dependance. 

Kom alvast in de Swing Mood

met onze Spotify Playlists

Deze website maakt gebruikt van cookies zodat je de beste ervaring hebt op onze website!