Dansen

dj glenn martin swing gouda live muziek uitgaan

Altijd in voor een feestje

Update 13/11/21: i.v.m. de verkorte openingstijden is er een Lockdown Dinnershow

Elk weekend kun je bij ons van een swingende avond uit genieten! Van dineren tijdens een live optreden tot gezellige stapavonden met de beats van lokale DJ’s. Jij en je gezelschap hoeven je geen moment te vervelen! Ideaal voor een vrijgezellenfeest, avond uit met de vriendengroep óf als bedrijfsuitje!

Live muziek

Update 13/11/21: i.v.m. de verkorte openingstijden is er een Lockdown Dinnershow Iedere vrijdag- en zaterdagavond kun je swingen tijdens een interactieve piano show met de beste pianisten en drummers uit ons land. Ze spelen al je verzoekjes van de sixties tot top hits van nu. ‘Jij vraagt, wij spelen’ is dan ook het motto! 

altijd in voor een feestje

Elk vrijdag en zaterdag kun je gezellige stapavonden ervaren met de beats van lokale DJ’s. Coronaupdate: Check de agenda voor de stapavonden/maatregelen

Perfect Thursday

Ook op donderdag kun je bij Swing terecht voor een drankje en gezelligheid! Elke donderdag bestel je alle Perfect Mixes voor maar €5,-!

Jazz on sunday

Elke derde zondag van de maand treedt onze huisband Swing Twice op met de meest swingende jazz muziek. 

Je eigen feestje vieren?

Zoek jij een locatie om je verjaardag, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje te vieren? Voor iedere gelegenheid hebben we de perfecte opties voor jou! Van een groepsdiner, meezingen met de interactieve pianoshow en afsluiten met een stapavond tot je eigen privéfeestje met al je wensen in Dependance. 

Kom alvast in de Swing Mood

met onze Spotify Playlists

Update 29/11/21

Lieve gasten, 

Helaas! In de persconferentie van afgelopen vrijdag is bekend gemaakt dat onze openingstijden worden verkort. Tot ten minste 19 december ben je bij ons welkom van 09:00 tot 17:00 uur voor een heerlijke lunch & middagborrel! 

Tot snel! 

Met vriendelijke & gastvrije groet, 

Team Swing 

Deze website maakt gebruikt van cookies zodat je de beste ervaring hebt op onze website!