Eten

Kom je bij ons eten?

Swing Gouda staat voor gastvrijheid én gezelligheid. Het is de plek waar je zeven dagen in de week terecht kunt voor ontbijt, lunch, diner en bites. Op ons menu ontdek je ultiem comfort food, geïnspireerd door stoere Amerikaanse gerechten.

Elke vrijdag en zaterdag kun je tijdens het diner genieten van live muziek onder leiding van de beste pianisten en drummers uit ons land. Ideaal voor kleine en grote gezelschappen! 

uiteten in gouda swing markt

Een tafel reserveren?

ONTBIJT

om je dag te beginnen

Iets lekkers

voor bij de koffie

LUNCH

met voor ieder wat wils

BORREL

om te proosten op elkaar

DINER

uitgebreid genieten

Bachelor Party

Dependance en Swing zijn de perfecte combinatie voor een compleet vrijgezellenfeest. Begin de avond met het shaken cocktails in Dependance tijdens een cocktailworkshop. Daarna schuif je aan tafel voor een swingend diner in Swing. Tijdens het diner zing je mee met je favoriete guilty pleasures van onze pianisten en drummers. Sluit de avond dansend af op de tunes van onze DJ’s.

Ontbijt

Begin je dag lekker én gezond met een ontbijtje voor maar € 5! Het ontbijt bestaat uit een kleine yoghurt bowl, twee sneden brood met een plakje ham en kaas en een gekookt ei. Bestel een koffie of thee erbij voor maar € 1!

Elke dag van 10:00 tot 11:30 uur te bestellen. 

ontbijt swing gouda markt centrum breakfast
Lunch Swing Gouda markt cappuccino manetti

Lunch

Er is voor ieder wat wils te vinden op onze lunchkaart! Van klassieke kroketten tot loaded fries en van goed gevulde salades tot sappige burgers en Amerikaanse specials. 

Koffie & gebak

Begin je dagje Gouda met een bakje verse koffie mét gebak. Geniet bijvoorbeeld van een klassieke appeltaart of een speciale Churros Cheesecake. Ook glutenvrije en vegan opties mogelijk! Koffie en gebak naar keuze tussen 09:00 en 12:00 uur voor maar €5!

barista cappuccino swing gouda latte art
nacho's swing gouda markt bites bier pornstar martini

Borrel

Bij Swing kun je genieten van een uitgebreide borrelkaart met onder andere klassieke bitterballen, loaded fries, (vegan) snackplanken en Mexicaanse en Amerikaanse bites. Cocktailbar Dependance serveert in het weekend heerlijke gerechten die goed passen bij je favoriete cocktails. Bekijk hier het cocktailfood menu!

Speciaal voor groepen

Ieder weekend geniet je bij Swing van een complete avond uit! Ideaal voor een vrijgezellenfeest, avond uit met vrienden of als bedrijfsuitje. Voor groepen groter dan 12 personen hebben we een speciaal menu groepsmenu. Zo eet je met je gezelschap 2-gangen voor € 24,50 p.p. en 3-gangen voor € 29,50 p.p.

javaanse saté uit eten in gouda markt swing

MENU

Click on the flag for our menu in English/ Speak another language? Our colleagues on the spot can help you further with translating. More information about Swing in English? Click here

Ribs Unlimited

Elke donderdag kun je onbeperkt genieten van onze BBQ Ribs voor maar € 24,50! 

Deze website maakt gebruikt van cookies zodat je de beste ervaring hebt op onze website!