Drinken

Borrelen aan de markt

Swing Gouda staat voor gastvrijheid én gezelligheid. Het is de plek waar je zeven dagen in de week én op elk moment van de dag terecht kunt om te borrelen!

Van een cappuccino in de morgen tot een vers getapt biertje in de namiddag tot een cocktailcreatie uit onze cocktailbar Dependance om af te sluiten!

Terras swing gouda verwarmd markt uitzicht stadhuis

Bier

De merken die wij met liefde schenken zowel vers van de fles als zuiver van de tap

Official 't IJ-dealer

Leef met je kop omhoog

Met twee speciale IJTaps en het vaste Brouwerij ’t IJ assortiment op fles kun je bij ons het hele jaar door genieten van deze Amsterdamse brouwerij. Naast dat je het hele jaar Ijwit vers van de tap kunt bestellen, zijn ook de seizoensbiertjes en limited edition varianten niet te missen! 

Een tafel reserveren?

COCKTAILS AT THURSDAY

De cocktailkaart staat vol met favorieten zoals de Pornstar Martini en de Clover Club tot de signatures Whoop Whoop en de tropische Flamingo Colada. Elke donderdag bestel je 2 van je favoriete cocktails voor € 15,- 

Cocktails Swing gouda menukaart drinken markt
Pornstar Martini Sticky Chicken cocktails swing gouda markt bites

Borrel & Bites

Naast je favoriete drankje een lekker hapje om te delen? Ons menu is gevuld met klassieke bitterballen tot loaded fries tot snackplanken en vegan bites

Koffie & Gebak

Begin of eindig je dag met een bakje verse koffie mét gebak. Koffie en gebak naar keuze altijd voor maar € 5!

barista cappuccino swing gouda latte art

Dependance Cocktailbar

Dependance is gelegen naast Swing én is in het leven groepen om dat extra tikje passie en kwaliteit in je drankje te steken. 

Je kunt hier plaatsnemen om je helemaal in de cocktailwereld te wanen, maar je kunt een selectie van de cocktails ook bestellen op het terras óf binnen bij Swing. 

live muziek dj glenn martin swing gouda live muziek uitgaan gouda

Altijd in voor een feestje

Elk weekend kun je van een swingende avond uit genieten! Van borrelen tijdens een live optreden tot gezellige stapavonden met de beats van lokale DJ’s. Jij en je gezelschap hoeven je geen moment te vervelen! Ideaal voor een vrijgezellenfeest, avond uit met de vriendengroep óf als bedrijfsuitje! 

Deze website maakt gebruikt van cookies zodat je de beste ervaring hebt op onze website!